nesmyslný text (2.7.0)
nesmyslný text (2.7.0)
Při odpovědích přes ICQ v Pidginu se mi objevuje nesmyslný text... <HTML><BODY dir="ltr"><FONT face="Times New Roman" color="#0000ff" size="2"><FONT sml="MGljcVNtaWxleVNldDAz">:-)</FONT> to se ještě neví....<FONT sml="MGljcVNtaWxleVNldDAz">:-)</FONT></FONT></BODY></HTML>. Nějak se toho nemůžu zbavit
Re: nesmyslný text
je to nastavení barvy textu... proč se ti to ale ukazuje, to nevím. Nezměnil si nějaké nastavení?
Mám úplně stejný problém, už nevím co s tím dál, zkoušel přenastavit, přeinstalovat, ale nic. děla to jen u lidí, kteří používaji program icq, u mirandy a ostaních je to v pohodě.
Osobně se domnívám, že to souvísí s následující změnou v nové verzi 2.7.0
- Support sending and receiving HTML-formatted messages for ICQ.
mě to dělá to samý a hádám, že ten někdo, kdo vám píše má nastavený odesílání zpráv ve formátu HTML, ale pidgin i když to umět má to z nějakýho důvodu zobrazuje jako zdrojovej kód, místo toho, aby to zobrazil jako zprávu.
- Support sending and receiving HTML-formatted messages for ICQ.
mě to dělá to samý a hádám, že ten někdo, kdo vám píše má nastavený odesílání zpráv ve formátu HTML, ale pidgin i když to umět má to z nějakýho důvodu zobrazuje jako zdrojovej kód, místo toho, aby to zobrazil jako zprávu.
A jak sem právě zjistil, tak tyhle zprávy chodí některým lidem i ode mě 

Jo, uz sa o tom vie, nasiel som na forach aj nejake dll, ktore malo filtrovat tie html kody, ale nejak to nefungovalo. treba pockat na update, hadam to stihnu este cez vikend.
neviem na co je v im komunikacii dobre pouzivat rozne fonty a farby :-/
neviem na co je v im komunikacii dobre pouzivat rozne fonty a farby :-/
No přeci, aby to pěkně vypadalo
Co na tom, že nesmysly to budou furt stejný, ale budou hezky barevný 

Tak sem si to myslel správně, ale nikde tady nepadlo, že to začalo aktualizací
. Počkáme na opravný balík a bude to ok.
BTW: barvičky a fonty jsou pěkně hnusný

BTW: barvičky a fonty jsou pěkně hnusný

No to, že to začalo tou aktualizací sem psal myslím dost jasně 

No ty jo, ale moje první odpověď v tématu nebyla ne tebe